"Hier begint de ondekkingstocht van uw kind!"

Schoolvisie

Als schoolteam vinden we het belangrijk dat alle kinderen en personeelsleden zich goed en veilig voelen op school. ‘Een warm en sterk schoolklimaat’ is een belangrijke pijler van ons onderwijs.

Met warmte bedoelen we een sfeer waar veiligheid en vertrouwen primeren. Een sfeer die ervoor zorgt dat de kinderen hun sociale vaardigheden versterken en op een positieve manier opgroeien.

Het woord ‘sterk’ vindt zijn oorsprong in de uitdrukking ‘samen sterk’. We vormen samen een hechte groep en zoeken naar elkaars talenten.

Vanuit die talentontwikkeling kunnen we elkaar motiveren, verrijken en helpen.

Iedere leerling is ambitieus, heeft kwaliteiten en dromen. De verwezenlijking daarvan vraagt om uitdagende leertrajecten. Trajecten die de leerlingen prikkelen.

Wij willen kunnen garanderen dat elke leerling een zo hoog mogelijk niveau bereikt, volgens zijn of haar talenten en interesses.

Ons team streeft naar een maximale leerwinst bij al onze leerlingen en heeft veel aandacht voor het vormen van sterke persoonlijkheden, met respect voor waarden en normen.

De leerkrachten willen de kinderen bezielen, inspireren, leren leren, leren leven en vooral leren samenleven.

Onze school wil een warme gemeenschap zijn waar er altijd een aangenaam onthaal is en iedereen zich welkom voelt.

Waar kinderen open staan voor de diversiteit van onze wereld: verschillende talen, culturen en persoonlijkheden leren appreciëren, leren samenwerken, …

Voor dit pedagogisch project wil het schoolteam zich dagelijks inzetten.

Agenda

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
M
T
W
T
F
S
S
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Events

  • No events
  • Contact info

    map