"Hier begint de ondekkingstocht van uw kind!"

Dienstregelingen

Voor -en naschoolse opvang

De school organiseert voor– en naschoolse opvang. Deze gaat door in de refter van de school.

  • Vanaf 7u00 tot 8u10. : betalende voorschoolse opvang.
  • Van 15u30 tot 18u00: betalende naschoolse opvang.
  • Op woensdag betalende opvang van 12u30 tot 13u00. De kinderen die niet opgehaald werden voor 13u00 gaan met de bus naar de buitenschoolse opvang ‘De Puzzel’ te Iddergem. Gelieve op woensdag de kinderen een lunchpakket mee te geven.

De kostprijs van de opvang is €1,00 per eenheid (1 eenheid = 1 begonnen halfuur). De betaling van de opvang verloopt via de schoolfactuur.

Maaltijden

De leerlingen kunnen boterhammen meenemen naar school. Deze worden gegeten in de klas. Bij de boterhammetjes kan soep besteld worden via het secretariaat.

Er kan ook gekozen worden voor warme maaltijden. Een warme maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een dessert. Deze dienen een maand op voorhand besteld te worden bij het secretariaat. Deze warme maaltijden zijn betalend en worden gefactureerd via de maandelijks factuur.

Volgende prijzen zijn voor de hele scholengroep geldend:

  • Warme maaltijd kleuter: € 3,10
  • Warme maaltijd lager: € 3,60
  • Enkel soep: € 0,60

Facturatie

De scherpe maximumfactuur: dit zijn bijdragen voor ééndaagse uitstappen en voor activiteiten waaraan de klas deelneemt (bv. bezoek aan tentoonstelling, toneel- of theatervoorstelling, workshops, sportactiviteiten tijdens de onderwijstijd,…).

Per schooljaar mag de school voor dit soort activiteiten aan de ouders een bijdrage vragen van 45 euro voor de kleuters en 90 euro in het lager onderwijs.

De minder scherpe maximumfactuur: dit zijn bijdragen voor alle vormen van meerdaagse uitstappen binnen de onderwijstijd. Dit zijn de GWP’s zoals bos-, zee-, boerderij-, plattelandsklassen, …

Voor dit soort activiteiten mag de school in de kleuterafdeling aan de ouders geen bijdrage meer vragen (dus 0 euro) en in de lagere school nog slechts 420 euro voor de volledige duur van het lager onderwijs.

Er zijn ook diensten die de school vrijblijvend aanbiedt. We denken hierbij aan opvang, warme maaltijden, leerlingenvervoer, … De kostprijs die de school hiervoor aanrekent moet in verhouding zijn met de geleverde prestaties.

Een overzicht van alle bijdragen die we in onze school hanteren kan u terugvinden in bijlage 6 (achteraan in het schoolreglement).

De bijdragen zullen als volgt worden gefactureerd:

Maximumfactuur

Het bedrag van de maximumfactuur wordt gefactureerd in:

  • september (kleuters: 15 euro/ lager: 30 euro)
  • december (kleuters: 15 euro/ lager: 30 euro)
  • maart (kleuters: 15 euro/ lager: 30 euro)

Het niet bestede bedrag van de maximumfactuur wordt op het einde van het schooljaar teruggestort op de rekening van de ouders.

 

 

 

Agenda

<< Feb 2022 >>
MTWTFSS
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 1 2 3 4 5 6

Events

  • No events

Contact info

map